fredag, juli 30, 2010

Göteborg

Och nu Göteborg.
Jag har helt övergett bloggandet till förmån för levandet för tillfället.
Vi hörs om en vecka eller två...

/YellowTokyo

tisdag, juli 20, 2010

New York

Är i New York och får inte laddat upp några bilder än så ni får nöja er med text. Av de tre städerna jag varit i lyckas New York, efter cirka 12 minuter i stan, ta sig högst upp på topplistan. För ni ser, tvärtemot vad alla vill få dig att tro, är folk mestadels skittrevliga här! Det tog cirka två minuter innan en trevlig New Yorkbo att erbjuda sig att bära upp min väska för trapporna från tunnelbanan och ytterligare tio minuter senare blev jag uppraggad av ett par snygga och trevliga American Boys.

I like it.

Nästan så mycket att jag funderar på att flytta hit och plugga här.
Booya!

söndag, juli 11, 2010

Packat och klart!


Nu sticker jag till nya Zeeland.
So long, suckers!

lördag, juli 10, 2010
















Alltså ni får ursäkta, medan jag spärrar in den angstiga, låtsaslikgiltiga, 15-åringen inom mig, och larvar ur totalt nu. Huuuuuur ball är det att jag ska få åka hit om bara ett par dagar?!!

Jag har drömt om att åka till Californien sedan jag var 10 år gammal. För 15 år sedan var det inget snack om nåt jävla Japan och Tokyo, utan det var Californien och LA mitt lilla hjärta drogs till. Skrev till om med en låt om det när jag gick på mellanstadiet. Det ni! (Och med den kunggörelsen dog nog min inre 15-åring av skam! Hepp!)

Det ska bli sjukt spännande att äntligen få åka dit och bara vara där. Shoppa på Rodeo Drive, kolla in Hollywood och Venice beach.... Jag har ingenting speciellt planerat, så om det är någon som har varit i Los Angeles och har några tips på bra ställen att besöka, får ni gärna dela med er!

fredag, juli 09, 2010

Final Feedback

Gjorde min sista dag som indoor-vm-trainee i Shibuya idag. Lipade lite när min tränare läste upp min slutgiltiga feedback. Hon hade skrivit så sjukt fina och bra grejer om mig.

Separationsångesten: Total.

Under de här fem veckorna vi har jobbat ihop har vi blivit mer och mer lika. Det märks jättetydligt när jag inte behöver avsluta mina meningar för att hon ska fatta, eller som den gången när vi pratade i kör i en hel dag.

Sa exakt samma saker.
Samtidigt.
En miljard gånger.

Grattis till oss!

Och nu, nu sticker jag på tre veckors semester och passar på att glömma bort allt jag lärt mig.
Hurra!

torsdag, juli 08, 2010

Veckans Vegetariska lunch vol. 5



Stekt aubergine och lök i tomatsås, ris, sallad och blomkål och broccolimos (ångkokat, kokat i grädde och mosat. Samt en halv citron. Jag gillar det surt!

söndag, juli 04, 2010

Strykbräda.

Var ute och surfade igår igen. Denna gången med en polare som känner någon som bor nära Enoshima. Vi fick låna hennes brädor och våtdräkter. Yey, spara pengar, tänkte jag...
Men insåg inte att det verkligen är stor skillnad (för någon som surfar för tredje gången i sitt liv) på en longboard och en funboard, som är lite kortare. Särskilt när det är hackiga vågor och det är svårt att ens ta sig ut i vattnet med sin bräda.
Herregud vad mycket stryk jag fick!

Vill egentligen inte röra mig idag, men ska ut och göra min sista dag i Yokohama.
Eventuellt kommer jag vara stendöd i kväll.
Nästa gång kör vi longboard och surfinglektion med en av alla heta surfingistruktörer.

fredag, juli 02, 2010

Skulltastic!



Det börjar så sakteliga bli rea mest överallt. Tittade in på 109 i Minato Mirai (Yokohama alltså) och hittade den här fantastiska döskalletischan med tillhörande linne. Någonstans i bakhuvudet har jag tänkt att jag måste spara pengar inför mitt fantastiska kontinenthoppande om en och en halv vecka, men jag kunde inte låta bli den här!
Den liksom ropade åt mig.
"Yarrgh!" sa den nog.

Men ärligt talat hade jag nog inte köpt den om inte butiksbiträdet hade varit så trevligt! Hon var skitrolig och avslappnad och fick mig att garva. Sån't gör mycket för köplusten...!

torsdag, juli 01, 2010

(Förra) Veckans Vegetariska Lunch vol. 4


Kom på att jag glömt blogga upp förra veckans vegetariska lunch! Det var extrapris på spenat, så jag köpte en massa och hackade ner i tomatsås. Tänkte att jag kunde improvisera ihop någonting fint. Men så smakade det ingenting! Lite rinnig tomatsås bara. Försökte med kryddor och öste till och med ner en halv citron i grytan, men då smakade det bara sur, rinnig tomatsås.
Blev lite ledsen.
Här har man gått och köpt färsk spenat och ställt sig och slavat vid spisen och så blir det bara äckligt!

Fast sedan fick jag någon slags genialisk idé och hällde rödvin i skiten.
Och fy, fan vad gott det blev!

Helt gratis tips till alla.
Varsågod.