torsdag, juli 01, 2010

(Förra) Veckans Vegetariska Lunch vol. 4


Kom på att jag glömt blogga upp förra veckans vegetariska lunch! Det var extrapris på spenat, så jag köpte en massa och hackade ner i tomatsås. Tänkte att jag kunde improvisera ihop någonting fint. Men så smakade det ingenting! Lite rinnig tomatsås bara. Försökte med kryddor och öste till och med ner en halv citron i grytan, men då smakade det bara sur, rinnig tomatsås.
Blev lite ledsen.
Här har man gått och köpt färsk spenat och ställt sig och slavat vid spisen och så blir det bara äckligt!

Fast sedan fick jag någon slags genialisk idé och hällde rödvin i skiten.
Och fy, fan vad gott det blev!

Helt gratis tips till alla.
Varsågod.

1 kommentar(er):

Anna sa...

Rödvin kan verkligen vara en räddare i många matlagningslägen. Brukar själv även ibland använda balsamvinäger när jag känner behov av att få smak på tomatsåsen.