söndag, juni 13, 2010

Galge!

Var på väg hem när jag hittade en av Floor Manager Trainee-killarna i VM-rummet och började nästan bråka med honom. Han gjorde scheman, 7 minuter efter att han egentligen skulle slutat. Heeelt oacceptabelt, från hans tränares sida. Under träningsperioden man inte behöva göra ens en enda minut okompenserad övertid. Grabben i fråga tyckte att det var helt ok och menade att det fanns trainees som var mycket värre och gjorde arbetsuppgifter hemma(!).

Jag lämnade honom i fred och gick till assisterande butikschefen och bad honom prata med tränarna till de här stackars kidsen. Sen fick jag lite dåligt samvete. Jag vill ju inte att deras tränare ska missuppfatta och kanske pressa dem ännu hårdare att hinna klart omöjligt mycket grejer på arbetstid.

Skulle gå och hänga med Eric och hans gäng i Yoyogiparken, men på väg dit blev jag så trött och lite ledsen, så jag bestämde mig för att ta en sväng hem först. Insåg att jag är lite konstig i huvuet för att jag förmodligen går runt och är pms:ig och tröstade mig själv med att köpa fina galgar som man kan haka i varandra, så som sig bör när man lider av misstänkt pms...

0 kommentar(er):