måndag, juni 27, 2011

Pizza

Näe, kanske dags att sluta lata sig och sticka och handla dårå?
Tänkt försöka mig på att laga pizza i micron med grabben lite senare idag.
Kan bli fint, kan bli en geggig katastrof.
Tänker satsa stenhårt på mozzarella och tomat och annan fantastisk sallad, utifall att.

6 kommentar(er):

Moa sa...

Grabben! Jag vill se grabben! Eller kanske höra lite? Om du vill berätta.

Visst var det så att han var japan? Har hört folk säga att japanska grabbs inte alls gillar europeiska kvinnor, det är ju väldigt generaliserande, men är det nåt du märkt av?

Behöver inte bara vara utseendemässigt, utan även rent karaktäristiskt, pga olika uppfostran osv... Om man ser serier och sådär, så har japanska tjejer alltid en viss typ av personlighet och har man aldrig varit i japan eller känner en japan, så undrar man ju om japanska män vill ha "sina" flickvänner sådär som de framställs i anime/manga/draman osv.

Anonym sa...

DORIFTU ONEGAI!!!!

Rim sa...

Till Anonym: Du får vara lite mer specifik. Det är, tyvärr, inte så att folk racear i asfräsiga bilar på gatorna här till vardags (men jag har hört rykten viskas om Tokyo Drift-liknande incidenter i Chiba för längesen).
Skulle de plötsligt börja racea på gatorna i Shibuya skulle jag naturligtvis vara den första att dra fram min kamera!

Moa, jag får fundera lite på det där.
Att blogga om min erfarenhet av att dejta japanska grabbar (även om de inte är så mångtaliga att det går att tala om generella tendenser) skulle kunna bli en hel bloggserie i sig själv. Ja, kanske till och med en helt egen, fristående, blogg.

Anonym sa...

Wakata!

Då får jag be om dina upplevelser och tankar kring en sådan händelse. Lite som ett "önskemålsreportage" utförd av dig. Så bege dig dit. Filma deras bedrifter. Bilarna. Försök åka med en driftare och filma. Tänk bilkultur, bilkultur, bilkultur ;)

Rim sa...

Jag har faktiskt aldrig sett det själv. Och mig veterligen var det flera år sen jag läste nåt om det. Dessutom finns det inget att göra i Chiba. Men som sagt, skulle jag hamna mitt i Tokyo Drift så...

Anonym sa...

Tackar! Jag hade uppskattat det!

Osu!