torsdag, september 01, 2011

Ny butik!

Nu kan jag äntligen berätta för er om en grej som höll på att hända mig för inte så längesen.
Jag var så häääär nära på att bli förflyttad till en butik som ligger två timmar bort från där jag bor.
Tvåhåhåhå, timmar. Enkel väg.
Till och med en 7-åring kan räkna ut att det är 4 timmars pendeltid om dagen.
Om dagen, folkens!

Jag berättade för de som ville flytta mig hur läget låg och de sa att de skulle kolla upp saken. (Jag bara "Vaddå kolla upp? FYRA timmar om dagen! Jag har åkt den sträckan ett par gånger. Och gissa vad jag upptäckte? Det är inte särskilt gött att leva på ett tåg...") Men de kollade upp.
Och ändrade sig.

Så nu ska jag jobba i den nya butiken i Futakotamagawa som ligger en 40 minuter bort. Futakotamagawa är samma station där jag bodde en gång i tiden, när jag var au pair och inte jobbade på H&M. Den stationen har gått från att vara rätt jäkla tråkig till att ha ett helt nytt litet shoppingområde! Det ska faktiskt bli spännande att byta butik, och dessutom till en butik med barnavdelning! Kanske kommer jag hata överklassmammorna och deras snoriga ungar, eller kanske kommer jag inte få nåt gjort eftersom jag tillbringar dagarna med att leka kurragömma bakom skyltdockorna, eller så kanske jag blir nostalgisk och börjar drömma om den gamla goda tiden i Shibuya.

Ni hör ju själva. Mycket spännande detta!

(Det finns såklart en liten risk att det inte är det minsta annorlunda från där jag jobbar nu och att allt lunkar på i samma takt som vanligt, men det hör ju liksom inte hit över huvud taget.)

0 kommentar(er):