söndag, januari 15, 2012

Trendspan

Jag har trendspanat åt er. Har ni redan såna här pepparkakskant eller molnkantsformade shorts hemma i Sverige? Jag såg inga när jag var där nu för några veckor sedan, men i Tokyo såg jag dem först får någon månad eller två sedan, och nu har de dykt upp lite här och var på sistone. Inga stora kvantiteter än, men jag kan nästan lova er att det här är en sån där trend som kommer dyka upp i Sverige om nåt halvår, kanske lagom till sommaren eller eventuellt till nästa sommar. Är ni riktigt trendkänsliga tar ni fram saxen och pepparkaksformarna och börjar klippa redan nu. Så att ni kan säga att ni var först, för det är ju viktigt, har jag förstått, när det gäller trendkänsliga människor.


3 kommentar(er):

Erik Öhrn sa...

Men... Du? Det är vinter här nu. Vet inte hur det är söderöver, men här i Sundsvall har vi snö och is och minusgrader och handbromsar som fryser fast och... jaa, det är flera månader kvar till shorts. :)

Rim sa...

Nu ska vi inte vara sådana, tycker jag. Det regnar och snöar visserligen inte här just nu, och det är förvisso bara nollgradigt, men någon gång kommer våren till Sundsvall också. Det är lite som Ida's Sommarvisa "Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter på sig pepparkaksformade shorts"...

erika sa...

Det går att hitta pepparkaksmönstret både i Monkis höst- och vårkollektion..Men tack för tipset!