tisdag, juli 10, 2012

Jag hann knappt komma hem från Bali innan det var dags att flytta till ny lägenhet. Denna gången till reaking självaste Shimokitazawastationen. Flytten gick bra, även om både jag och grabben var rätt tvära under packa ihop/städa/packa upp-processen, och nu bor vi alltså här, mitt i smeten. 

Och alla vet att smet = bra skit. 

 Vi hade knappt hunnit sätta foten i den nya lägenheten förrän min finaste kompis kom och hälsade på ända från Sverige. Med sig hade hon Filidutter, som jag craveat ända sedan april.

Det har varit en hektisk vecka, men nu ska det förhoppningsvis lugna ner sig lite. Jag behöver eventuellt åka tillbaka till Bali och vila upp mig lite om en stund igen.


5 kommentar(er):

Karo-chan sa...

Grattis till ihopflytten! Visst är det kul att bo ihop!? Stor kram

Bexy sa...

Hej!

Jag undrar om du kunde hjälpa mig lite. Jag undrar hur du gjorde för att komma till Tokyo som Au Pair? (Jag läste någonstans att du hade varit det) För jag har letat ihjäl mig och googlat som en galning, men jag hittar ingenting vettigt.

Mailade Svenska Ambassaden i Tokyo och de sa att det inte finns någon möjlighet att jobba som Au Pair där. Men det verkar ju obviously inte stämma.

Jag är i desperat need av hjälp. Vill så hemskt gärna tillbaka till Tokyo :( Hoppas att det här makeade någon slags sense haha.

Mvh, Rebecka
bexy@bexelyn.com

Anna sa...

Filidutter är ju godaste godisarna!

Syrran sa...

Blogga mera! Får ju abstinens!!!

Freida sa...

Vilken otroligt rolig blogg du har (Bra alltså)
Jag kan inte slita mig och läser längre och längre bakåt i tiden.:D Men varscht tog du vägen?:o