söndag, september 30, 2012

Nytt liv

Joromensåatteh, jag har nyligen sagt upp mig från mitt Hennes & Mauritz här i Japan. Efter fem år av fantastiska (och mindra fantastiska) erfaranheter, utan att egentligen komma någonvart karriärmässigt, kom det ett företag som ville ha mig till butikschef.
Eller det har varit en drös företag som har erbjudit mig lite olika jobb de senaste åren, men den här gången var det ett företag med en företagsfilosofi och ett arbetssätt som passar mig.

Så.

För två veckor sedan lämnade jag in min avskedsansökan, och igår gjorde jag min absolut sista dag (förhoppningsvis någonsin) av att behöva vakna klockan 04:00 för att hinna till jobbet.
Nu har jag lite drygt två veckors ledighet där jag ska försöka hinna med så mycket slappande/träffande av vänner som möjligt innan jag börjar jobba igen. Det här är för övrigt första gången någonsin jag är ledig och inte sticker ifrån Tokyo. Funderar på att ta en liten tur till Osaka för att äta takoyaki bara...

Så där har ni det.
It's the end of an era, etc...

5 kommentar(er):

Syrran sa...

Får jag följa med till osaka och käka?

Erik sa...

Åh, vad jag blir glad för din skull! Karriärsväxt och relativa sovmorgnar låter underbart :-)

På tal om nåt helt annat så såg jag att Eddie Izzard var med på Skavlan i fredags, så ta en kik på det på SVTPlay när du får tid över också.

Pontus N sa...

Men gud! Rim, härligt på alla sätt och vis. Och lustigt att vi gått nästan identiska vägar i våra japanska liv. Du slutar faktiskt nästan på dagen ett år efter att jag slutade på IKEA. Jag önskar dig lycka till på nästa utmaning. Var det nu är...!?

Anonym sa...

Lycka till! Ska bli jättespännande att läsa vilket företag det är.

Maggie sa...

Spännande! Vad är det för företag?

Jag har varit i samma butik i fem år, stått och stampat på samma ställe... kunnat ge så mycket mer, men liksom bara... inte orkat. Tryggt och säkert att vara kvar liksom, veta exakt vad man ska göra. Men nu är jag less och söker mig vidare! Känns helt galet läskigt, men också helt galet bra!