tisdag, oktober 23, 2012

Ted Baker

Vad jag gjorde i Hong Kong var alltså främst inte att lattja runt med mina fantastiska polare, utan att försöka lära mig mer om mitt nya företag, Ted Baker.

Ted Baker är ett klädmärke som de flesta av er, liksom jag, troligtvis inte har hört talas om. Det har funnits sedan 1988, och är rätt stort i hemlandet Storbrittanien, liksom i USA, Canada och andra ställen där de har funnits ett tag. Anledningen till att det är så gott som fullkomligt okänt i oetablerade länder är att företagsfilosofin är att inte lägga pengar på reklam. Helt galet, jag vet, men det faktum att de är så kända trots detta vansinnigt okommersiella vittnar om fantastiskt nöjda kunder och en word-of-mouth-spridning utan dess like.

I alla fall, här ska jag då vara butikschef i den första butiken i Tokyo som ligger i Omotesando. Det kommer bli spännande att ha sin egen lilla butik och allt ansvar som följer med den, och framför allt spännande att återigen vara med när ett nytt märke startar upp i Japan.

Det ska också bli intressant att se hur min personliga stil kommer att förändras. Det tog ungefär två år innan allting i min garderob kom från H&M, så om två år kanske jag förvandlas till en dam som går runt i klänningar och höga klackar hela tiden.4 kommentar(er):

Charlie sa...

Men grattis!!
Butikschef på Omotesando, det låter faktiskt riktigt häftigt.

/C

Syrran sa...

Grattis syrran!
Jag har varit inne och kikat på deras hemsida. Finns MYCKET som jag skulle vilja ha i min garderob! Nästa gång jag kommer och hälsar på blir det shopping till tusen i DIN affär :D

Rim sa...

Tack!

Alla som vill får komma och shoppa!

Anonym sa...

Kul, grattis! Tittar förbi om ett par veckor.