fredag, april 26, 2013

Internetshopping går överstyr


Alltså nu har jag inte bloggat på ett tag, men kolla vad jag hittade på Etsy? Fatta snigga mobilskal! Akta er för etsy om ni inte vill få "habegärs-overload" och spendera pengar som ni egentligen borde spara, det säger jag nu. Jag råkade klicka hem det fina röda skalet till höger. Det enda jag möjligtvis ångrar är att jag inte kollade upp hur länge det skulle ta för det att komma fram. 10-30 dagar! omg.

Och sen gick jag in på Amazon och fick en massa habegär och klickade hem en massa böcker, bland annat "The Fault in Our Stars" som Onekligen-Lisa har tipsat om. Akta er för Amazon om ni inte vill få en massa bokhabegär och köpa en massa böcker när ni egentligen borde spara pengar.

Och sen gick jag in på Sas hemsida och fick en massa hemlängtan och klickade hem, inte bara en, utan två tur-och-retur-biljetter till Göte-la-borg i Juni. Akta er för Sas hemsida om ni inte vill få en massa hemlängtan och köpa en massa flygbiljetter när ni egentligen borde spara pengar.

Men annars, peppen på att jag får både mobilskal, böcker och träffa familj och vänner inom en månad! Ovärderlig egentligen.