tisdag, maj 21, 2013

BJÖRK


En av mina största musik-ånger-grejer här i livet var att jag aldrig gick och såg Björk när hon spelade  på nån festival, Arvikafestivalen kanske, när jag var 17-18...

Sen dess har jag aldrig befunnit mig i en stad där som den här utomjordiska varelsen haft en spelning. I år kommer hon till Fuji Rock och jag hade absolut tänkt gå och se henne, själv om jag så måste, men inte riktigt kommit mig för att köpa biljetter än. Visste inte riktigt vad det var jag väntade på, i och med att jag verkligen vill höra henne spela live, men nu, nyss, så uppenbarade sig svaret.

Efter att Björk spelat på Fuji Rock ska hon nämligen hålla tre konserter i Tokyo's Vetenskapsmuseum som bara rymmer 800 pers åt gången. Eftersom detta är en ohyggligt liten mängd människor måste man skriva upp sig på en sida för att sedan vänta på svar för att se om man vunnit biljettlotteriet (man måste fortfarande betala 22.000 yen per biljett, vilket även med dagens låga yenvärde blir 1400 SEK) för att se på om man får gå på Björk-konsert med tesla instrument och en tjugofyramannakör.

Kan alla jag känner bara hålla tummarna lite så kanske jag har lite flax och kan få tag i ett par biljetter, ja? Okej, då säger vi så.3 kommentar(er):

FunkyTown sa...

Ååhh! Lycka till!

Syrran sa...

HEJA HEJA HEJA!!!!

Anonym sa...

Rim, hur gick du tillväga för att bli Au Pair i Japan? Via en hemsida? Vilken...? Om jag får fråga. Hehe. Din blogg är kung.