måndag, augusti 10, 2009

En bloggares bekännelse...

För dryga två och ett halvt år sedan flyttade jag till Japan för första gången och Yellow Tokyo, en blogg framsprungen ur en annan, tråkigare, blogg, uppkom som ett sätt att fortsätta låta mina vänner ta del av mitt liv, trots att jag flyttat över halva jorden. Detta var alltså långt innan Twitter fanns eller jag hade gått med i Facebook. "Långt" i cyberår.

Ända sedan den stapplande början, då inläggen var en smula mer förvirrande, eventuellt beroende på det omvälvande med att bo i Japan, har det bloggats relativt flitigt. Med undantag för perioder då jag har varit för upptagen med att försöka klubba och hångla mig genom staden om nätterna (en alldeles för utmattande utmaning för att någon ska krävas författa välformulerade inlägg om dagarna) eller trassla in mig i pojkar jag inte kan få, har jag oftast haft, i snitt, ett inlägg att dela med mig av om dagen.

Och här, mina kära vänner, kommer således bekännelsen...

Anledningen till att jag bloggat illa de senaste dagarna är precis samma som förut:

Jag har trasslat in mig i en grabb.
En som tydligen inte längre vill ha mig.

Jag vill inte ha honom heller, jag är nöjd med bara lite trassel.
Men! det faktum att han inte vill ha mig, att det gick från hett till kallt när jag försvann iväg i två veckor, att absence inte alls verkar ha gjort att the heart grows fonder, att jag verkar befinna mig i total radioskugga, det, tillsammans med ansträngningen av att motstå alla impulser att höra av mig till honom, verkar ta upp 78% av min tankeförmögenhet. Resterande 22% tas upp av jobbet, och alla som någonsin har läst även den minsta smula matematik kan inse:
Det blir ingen tankekapacitet kvar att blogga för.
Noll, sufur, nada.

Och jag får lite dåligt samvete när jag ser hur många ni är som tittar in här (och gissar var jag är nånstans), men jag försäkrar, så snart jag hånglat av mig på någon annan kommer jag tillbaka. Bättre och mer välformulerad än någonsin! Till dess får ni tolka min tystnad och mina substanslösa inlägg som att jag fortfarande är upptagen med att se till att vara upptagen.
Deal?

12 kommentar(er):

Nikku sa...

Deal.

Anonym sa...

Blä, jobbigt sånt där! Försår precis men längtar till din återkomst:)

Erik sa...

På tal om katter så förutsätter jag nästan att det inte var du som sålde "storyn" med jordbävningsupplevelsen till aftonbladet?

hejdetärrasmus sa...

Du är mitt favoritnystan! Sluta aldrig trassla!

Rim sa...

Mata mitt ego, underhåll mig mer kommentarer... Snälla?/Det var ingen katt/Det var inte jag/Trassla är allt jag kan.

hejdetärrasmus sa...

Vaddå du kan ju laga god mat också! Och kramas på elitnivå!

Signorina sa...

Stupid boy... *suckar och skakar på huvudet*
Don't know what missing out on untill it's to far gone.

Erik sa...

Mja, så länge du svarar på kommentarer är vi nöjda.

Vidare går hjärtesorg att döva. Sänk de 78 procenten till omkring 14, så har du 64% över. "Vad ska jag göra med 64 % tid?" tänker du. Jo, det ska jag tala om för dig. Köp ett par sexpack öl och skaffa (amazon-import eller download, har ingen aning om hur ni har det med ipred i Japan) nån serie att sträckse. Jag föreslår skins. Du kommer älska den, jag garanterar. Här har du första säsongen. http://www.amazon.co.jp/Skins-3pc-Dol-Slip-DVD/dp/B001G1FL42/ref=pd_sim_d_1 Värd varenda ¥.

Förresten är det troligt att din cigarettkonsumtion kommer gå upp om den inte redan upphört. Hjärtesorg och högt nikotinintag brukar gå hand i hand. Isf kan du ju börja recensera japs-cigaretter. Det skulle vara rent fruktansvärt politiskt inkorrekt, och därav lite smått kul.

Erik sa...

Ja, nu tjatar jag. Jag ska ge mig med det. I alla fall. Trailer till nyss nämnda (och omtjatade) serie: http://www.e4.com/video/x5MeAzj6l4qNPYQeiQdzs/play.e4

Erika sa...

Såhär är det: Hans förlust, hans förlust, hans förlust, HANS förlust. Fattar inte han vilken otrolig människa du är och att han borde tacka stjärnorna för att få vara med dig så är han inte mer än en bajspartikel på en flugas stortå. Jag beordrar dig härmed att inte ägna en sekund till på att grubbla över honom utan koncentrera dig istället på att du är bäst i världen. Ut och ha kul med dig och träffa mindre dumma människor. Du är värd KUNGLIGHETER! Inte bajsiga flugtår. Allvarligt talat. Du är för smart och snygg för detta.
PUSS min lilla prinsessa. Skype snart?

zofy sa...

Inte röka! Inte värt det! Spara dina lungor till att pussa nån annan istället!;)

hejdetärrasmus sa...

och du förresten, apropå den där bloggen, vad hände med det här? http://rimchan.blogspot.com/2006/12/kloning-nu-nra-dig.html

har du ändrat uppfattning om nöjesbiten eller har du bara tappat bort den?