fredag, april 16, 2010

Spårvagn!

Så var man ledig igen! Hade gjort fina planer för dagen, men de blev omkullkastade, så nu har jag suttit och fipplat med scheman inför hell week om två veckor en stund och börjar fundera på om det ändå inte är dags att ta och ge sig ut en sväng. Känner mig lite osugen på att sätta foten utanför dörren när det regnar som det gör, men har en idé om att jag ska ta spårvagnen (den enda spårvagnslinjen i stan!) som går här från Gotokuji, och ta mig bort till mina gamla hemtrakter vid Futako Tamagawa där det finns ett balinesiskt massageställe som är helt löjligt bra... 


Regn, spårvagn och böcker på svenska. 
Precis som hemma faktiskt.
Gillar't.

2 kommentar(er):

Anonym sa...

hej hopp! turisthälsningar från ett regnigt & ruggigt kyoto! jag ska till tokyo på söndag och skulle ha fått sällskap av en kompis som skulle flyga dit från sverige och tillbringa 5 dagar där med mig... men nu är det ju rätt osäkert om han kommer iväg, så min fråga är: nåt bra tips på vart man som tjej på kan hänga på kvällen, om man inte vill sitta på hotellrummet? :)

Marion Eleonora sa...

Hell week = Golden week gissar jag på. När vi bokade resanså läste vi att man helst inte ska åka till Tokyo just då men nu blir det så ändå. Dumt beslut eller?