lördag, augusti 25, 2012

We found love

Som ni kanske förstår var Summer Sonic fantastiskt kul. Den ursprungliga besvikelsen över att det bara var en av scenerna som låg utomhus förvandlades snart till tacksamhet. Jag vet inte om jag hade klarat av att springa omkring ute i den värmen en hel dag.


Av alla fina band som står uppradade nedan såg jag bara hälften av de jag ville se. Jag led mig igenom en timmes Hoobastank för att komma så långt fram som möjligt vid scenen för Garbage, och missade därmed både Kesha och Jamiroquai (!), men det var det banne mig värt när man fick stå 20 meter ifrån Shirley, denna 90-talsikon, som inte såg en dag äldre ut än 29 trots att hon är omkring 44 år gammal. Nostalgipeppen!

Och sedan avslutades det hela med Rihanna.
Alla hennes nyare låtar handlar i grova drag om: Kedjor, piskor och ligga. Slut. 
Fast det var en ordentlig show med dansare och epilepsiframkallande ljusshow. Och när sista låten, We Found Love, avslutades med fyrverkerier hade hela publikhavet rest sig upp och glädjetjuten var omöjliga att hålla tillbaka.

Summer Sonic är helt värt pengarna.
Och jag är oändligt nöjd över att jag lyckades få med mig lillsyrran dit när hon ändå var här och hälsade på.0 kommentar(er):