måndag, oktober 31, 2011

Lisbeth Salander + H&M

Bryter bloggtystnaden för att berätta om någonting jag själv nyss fick reda på i en blogg, nämligen att H&M släpper en "Lisebeth Salander"-kollektion den 14:e december.
Tycker att detta är fantastiskt av två anledningar.

Ett: Fina, rockiga plagg är aldrig fel.

Två: Vad är det för PR-geni som har kommit på detta? Rolig, ovanlig och skitbra idé, ju! Sitter och funderar på vad för andra fiktiva figurer man skulle kunna bygga en liten kollektion runt... Meddelar er när jag kommit på någon bra. Finns det några karaktärer skulle ni vilja se kollektioner baserade på får ni gärna skriva i kommentarsfältet.7 kommentar(er):

Syrran sa...

Typiskt att jag jobbar DAG den 14/11!!

Jakob sa...

14/12 är det ju kära syrra!

Karaktärer jag gärna vill låta inspirera kollektioner är Nucky Thompson, Blade, Aeon Flux, och vad som helst ur the Matrix eller Napoleon Dynamite.

Charlie sa...

Jaa.. En Matrix-Trinity kollektion!!

Eller kanske en Final Fantasy-kollektion??

FunkyTown sa...

Tror starkt på en Patsy Cline kollektion. Dels var det längesen nu som country-western kläderna var populära, och dels tror jag vi är redo för lite dekor.

image=http://s11.lucyphotos.com/images/orig/n/c/ncb98xnx2gnwnwb2.jpg

Tror också det hade varit nått för dig och din framtida musikariär.

Anonym sa...

Lara Croft- collection. Sen lite mer Cos Play är inte helt fel. Sakura- chans klädsel tex i Naruto.

Rim sa...

Jag kommer bara på manliga karaktärer, men here goes: Captain Jack Sparrow och Sherlock Holmes!

Anonym sa...

hallo!
Jag kommer till tokyo imorgon för en vecka. Jag känner redan ganska många där, men tokyo en stad som jag ständigt kommer tillbaka till så tycker jag det alltid är kul att träffa nytt folk som bor där.

Om du skulle vilja mötas upp någon dag för en kaffe eller gå ut någon kväll skicka iväg ett email till info@fannieschiavoni.com

Fannie Schiavoni

x