lördag, november 21, 2009

Power up

Hmm... jag skulle så gärna vilja blogga upp nåt galet typisk Tokyoesque-roligt, men i morgon jobbar jag 6:30 skiftet för tredje dagen i rad. Igår var jag ute och tog en öl efter jobbet (klockan 16 mind you!!!) hemma vid 19 och i säng vid 22:15. Hehehe, allting blir liksom lite förskjutet när man måste gå upp så tidigt. Insåg idag att jag konsekvent glömmer bort att umgås med folk som inte befinner sig i min omedelbara närhet (minne: guldfisk i kombination med aningen udda arbetstider...), vilket resulterar i att jag är som mest social med de som jobbar i min egen butik. Inte alls otrevligt, men det vore ju kanske kul att umgås med folk som jag inte jobbar med 8 timmar om dagen också. För omväxlings skull bara.

Men vet ni, snart, typ i övermorgon kommer jag utexaminera en av mina trainees, och hon blir kvar på mitt golv (fatta peppen med att få jobba ihop med en avdelningsledare man själv tränat upp!!!) och jag har en trainee kvar som börjat få alldeles fint grepp om grunderna, vilket innebär att jag från och med nästa vecka kan jag dela upp arbetsbördan på två (och en halv om man räknar min andra trainee)! Lite mer än dubbelt så många avdelningsledare på B1 helt plötsligt, vilket med andra ord kan komma att betyda att jag kommer ha lite mer fritid att leka på.

Hurra?
(Hurra!!!)

Och så funderade jag på en grej idag. Riktigt mycket funderade jag.
Ni vet att nästa H&M-samarbete är med Sonia Rykiel, va?
(Sonia Rykiel ♥ H&M, i butik lördagen den 5:e december. Så nu vet ni.)
Det är jag och en VM som ska hålla i all planering för Rykiel.
Det knepiga?
Samarbetet är underkläder.
Damunderkläder.
Det har absolut ingenting med B1, alltså herravdelningen (alltså MIN avdelning) att göra.
Undrar om min butikschef, som utsett mig till huvudansvarig, är medveten om detta...

3 kommentar(er):

nevil sa...

Inte helt relaterat till din postning men jag kör ändå.

Hur är storlekarna på HM i Japan jämfört med i Sverige? Specifikt då på herravdelningen.

Som lång svensk är det lite klurigt att hitta lagom armlängder här i butikerna utan att resten blir av modell tält.

Rim sa...

Till japanernas sorg och västerlänningarnas stora lycka håller vi samma storlekar i Japan som i övriga världen! Enda undantaget för det är damunderklädesavdelningen, där storlekarna har anpassats för Asien. Och om du absolut tänkt handla på damunderklädesavdelningen får du bege dig till Shinjuku eller Shibuya...

nevil sa...

Tack för svaret!
Då skall jag försöka hitta tid och ta mig förbi nån dag framöver.