tisdag, september 08, 2009

Tillbaka i Harajuku

Första dagen tillbaka i Harajuku, butiken som äter dig levande om du inte håller huvudet kallt. Och med en ny trainee i släptåg dessutom. (Den jag hade i Ginza har utexaminerats och jobbar nu tillsammans med mig, i Team Harajuku, fast på en annan våning. Rätt ball känsla, måste jag säga.) Första dagen tillbaka gick bra, fast jag hade glömt hur fort allting går i den butiken. Det är som att vara fast i en virvelvind. Schviiisschhh, säger allting. Kunderna, kläderna, tiden, förståndet.


Fast förståndet har jag inte hunnit mista än. Kanske till helgen. Men det är dock sjukt kul att vara tillbaka i en butik med fart! Herregud, Harajukus "lite sega dag" får Ginzas hektiska dagar att se ut som fån. Hoppas bara innerligt att det inte blir stressoverload den här gången. Att jag faktiskt har lärt mig att prioritera och inte stressa ihjäl mig under tiden jag varit i Ginza. Det enda jag är lite orolig för är att det tar sjukt mycket tid att träna upp en avdelningsledare. Någon timme om dagen ungefär till en början. Men nu har jag haft två trainees att öva upp mina sensei-skills på, så förhoppningsvis kommer jag lyckas lära henne så mycket som möjligt på golvet.

Alltså... jag längtar till i morgon. Det känns lite som när man varit på Liseberg och åkt Balder, eller någonting, och vill ropa "Igen! Igen! Igen!!!!"

Wiiiiiiiiiiiiiiiih!

0 kommentar(er):