måndag, september 21, 2009

Silver Week

Minns ni "Golden Week"? Veckan där alla japaner var lediga och därför bestämde sig för att invadera H&M i Harajuku? Well, Golden Weeks lillasyrra, Silver Week, är här nu. Det är, för all del, inte riktigt lika galet som under Golden Week peaken, men det är inte väldigt långt ifrån. Alla japaner är lediga fram till på onsdag, eller nånting sånt, och det märks.

Återigen snackar vi ett tomt lager en timme innan stängning. Det är ett jävla spring hela dagarna och olyckligtvis har vi den här gången oturen att, som managers, sitta och pilla med scheman, eftersom personalen inte räcker. Det är ett jävla trollande med folk och Harajuku har till och med fått låna personal från H&M i Shibuya (som öppnade för två dagar sedan!) för att få det att funka.

Igår var det ett evigt rännande, och när jag äntligen var färdig för dagen gick jag ner till the Hub, som ligger nästan vägg i vägg med oss, och tog en öl med några i personalen, och en halvtimme senare kom även den nye butikschefen och gjorde oss sällskap.


Så här roligt kan man alltså ha det...

1 kommentar(er):

Signorina sa...

Jag vill se ditt rosa bakhår!!! NU!!