tisdag, september 29, 2009

Worn (but still willing...aren't shadows supposed to move?)

Hur många gånger har jag inte tänkt skriva någonting fint om Kurt Halsey och hans fina målningar och skisser, men varje gång har jag ångrat mig. Som en självisk idiot har jag hållit honom för mig själv så att jag får ha honom i fred bara en liten stund till, och för det ber jag hemskt mycket om ursäkt. Men nu är det slut med det. Fina saker är trots allt roligare att dela med andra!

Det underliga med Kurt Halseys målningar är att de är kusligt parallella med mitt eget liv. När jag har långt mörkt hår och pojkvän målar han bara kärlekstavlor och flickor med långt mörkt hår. När jag har kort, mörkt hår och ingen pojkvän, målar han bara tavlor med korthåriga flickor och längtan eller spruckna drömmar. När jag har halvlångt blont hår och upptäcker att mitt liv har blivit aningen tradigt, utan äventyr, utan drömmar, utan någonting annat än jobb och sömn, målar han den här, och kallar den "Worn (but still willing...)"...NI FATTAR ATT DEN ÄR MIN, VA?!
Skit samma att den kostar mer än en tur- och returbiljett hem till Sverige, ser ni inte att hon TILL OCH MED HAR GRÖNA ÖGON?!?!
Jag har redan lagt ett bud på den och i natt, när jag förmodligen ligger och sover, får jag svar.
Om jag får den ska jag hänga den på väggen och låta den påminna mig om att man ibland bara måste härda ut. Jobba sig igenom det tråkiga för att komma ut på den andra sidan...
Den roliga sidan... där man får lön för mödan.

3 kommentar(er):

Erik sa...

Winston Churchill, den smarte gubben, sa visst nån gång "If you're going through hell, keep going". Jag tyckte det passade bra här.

Hoppas du får den. Den är helt underbar.

Signorina sa...

fick du den?

Anonym sa...

hehe

som will ferrels Stranger than Fiction