fredag, februari 05, 2010

God morgon!

Det jobbiga med att plötsligt ha otroligt många skift som börjar klockan 13:30 är att ens kropp vänjer sig vid 8 timmars sömn och därmed vägrar gå upp tidigare så att man hinner tvätta håret de få dagarna man börjar jobba klockan 10. Och blir man tvungen att gå till jobbet med otvättat hår. Och sen dessutom gå på rolig middag med alla avdelningsledare och vm:ar och sådana och skämmas lite efter jobbet.

Det bra med att man plötsligt har otroligt många skift som börjar klockan 13:30 och att ens kropp vänjer sig vid 8 timmars sömn, är att när man, efter sagda middag (och en hel del öl och sake), bestämmer sig för att vara snäll mot sig själv och ta en ordentlig sovmorgon, då ringer väckarklockan när man sitter färdigduschad och käkar frukost. Man har till och med tid att blogga.

4 kommentar(er):

hejdetärrasmus sa...

Ladda ner Sleep Cycle Alarm Clock. Det fungerar helt sjukt bra!

Rim sa...

Gör den ju fan INTE!
Det var ju den som sabbade allt till att börja med!!!
Innan jag tog hem och provade den, för någon vecka sedan, vaknade jag alltid livrädd när väckarklockan ringde. Aldrig att jag skulle våga ligga och dra mig.
Sen kom Sleep Cycle och skulle väcka en sådär fint och trevligt och nu har jag helt tappat respekten för väckarklockor helt plötsligt.
Gott folk, rekommenderas INTE!

hejdetärrasmus sa...

jag fattar inte. vad är problemet? man vaknar ju när är som minst sömnig. det är sömnigheten som gör att iaf jag vill snooza vidare.

Rim sa...

Problemet är att förut vaknade jag till ljudet av en högljudd flippermaskin och undrade om det var krig. Sånt får fart på en!

Att vakna till ljudet av "Morning Mist" eller "Warm Breeze" har inte alls samma skrämseleffekt, och resulterar tydligen i att jag sömndrucket tycker att det nog inte låter så viktigt, det här med att gå upp, så jag låter bli...