fredag, juli 17, 2009

Blues

Mår som ett jävla piss.

Känner inte igen människan som tittar tillbaks på mig i spegeln och måste nu leva med min övertro på coloristens förmåga att lista ut vad som passar folk.

Och som om inte det var nog har jag dessutom trasslat in mig i folk lite löst, i tron att jag iskall. Och jag blir bara lite förvånad när det visar sig vara jobbigt att jag är lite mer kärleksfull än dem.
Inte kär, mind you, bara kärleksfull.

Det jobbiga är att det enda sättet att jämna till såna förhållanden är att bli mindre kärleksfull och mer iskall. Och sånt är så jävla tröttsamt, ärligt talat.

Men så hittar jag glass i frysen.
Och allt är bra igen.

Märkligt, det där.


10 kommentar(er):

Erik sa...

Du kanske skulle ge "cute glasses girl"-mannen en chans ändå då. Ingen risk att du trasslar till nåt där, menar jag. Och hårfärg går alltid att bleka bort/färga tillbaka. Lagomt nyttigt kanske, men det går.

Anna sa...

JätteLedsamt att du inte blev nöjd hos frisören. Det känns faktiskt, nästan alltid, lite som lotteri det där med att gå till ny frisör ..risken att "förlora" är ofta allt för stor.

Fast Persiko-Godis är Gott! Fredag, kom precis hem ifrån jobbet, vad passar bättre än lite gott godis! Och det var faktiskt riktigt gott! Bästa vinsten! Tack! :)

Kram.

Signorina sa...

Naaw! Stay cool babe!

Signorina sa...

Naaw! Stay cool babe!

Ozzy sa...

Du gjorde dagens goda gärning när du skickade fint brev med totoro-brosch till Jakopp. Mycket bra tajmat.

Viktoria sa...

Vilken färg är det då, hur ser nya frisyren ut liksom?
Samt, håller med föregående talare att det ju bara är att färga tillbaka ifall du om några dar fortfarande skulle vara riktigt jävla missnöjd.

Rim sa...

Jorå, ni ska få se bilder... senare. Jag ska bara vänja mig lite till vid håret. Så illa är det nog inte egentligen (Se! jag har visst redan kommit en bit på vägen...)

Och jag sa faktiskt till coloristen på en gång att jag nog ville justera lite, och han bara "Visst, 10 dagar måste du vänta bara..." men då är jag i gamla goa Göteborg. Vilket alltså innebär att jag måste ta med mig den här frisyren hem till mor min.

För övrigt borde allt godis finnas i persikovariant. Ja?

erika sa...

Tjoho! Det är verkligen snart som du kommer hem. Du kan lika gärna vara snaggad med gröngula slingor. Jag blir lika glad ändå.

Ozzy sa...

Yay! Skitbra tajmat att komma till Göteborg om tio dagar! Hur länge är du här/där då?

Rim sa...

Hmm, jag är nog hemma i ungefär 10 dagar.
Inga gröngula slingor dock...