torsdag, juli 10, 2008

Arvika: fortsättningen

Och sen såg jag Kent, Tingesek, the Go Team, Death Cab For Cutie och litegrann Hot Chip innan jag blev jättetrött och somnade mitt i konserten.


Vädret var fint fram till lördagseftermiddagen då det öste ner som om domedagen var över oss (kantänkas att det var nåt Sodom- och Gomorrarelaterat där, med tanke på all synd omkring oss.) Regnet varade dock bara i ett par timmar, och trots att tältet stod pall flyttade vi in till en tom kontorslokal på lördagsnatten. För säkerhets skull. Fryspåsar utanpå strumporna såg till att jag höll mig torr om fötterna. (Tack för det, packningstipsare!)

På väg mot bussen som skulle ta oss från campingen till Karlstad på söndagen inser vi att vi inte kommer hinna. Vi går ändå, med packning på ryggen (tältjäveln, utlånad till en annan campare som inte hade lika stor tur med regnet) får stå kvar på campingen. Så plötsligt kommer det en taxi körandes åt vårt håll som vi lyckas få att stanna. Föraren och hans kompis "ska ändå åt det hållet" så de tar bara 20:- per skalle. Det är nästan så jag blir religiös när jag sitter där i bilen. Det är ju ett mirakel!

Med rätt sällskap, plastpåsar och en klädnypa för näsan är festivaler nog absolut min grej. Det enda jag verkligen saknade var en plattång. 


Så om jag ska sammanställa en rekommenderad pakning för festvivaler skulle den kanske se ut såhär:

plastpåsar, stora och små
toarulle
öronproppar
lite silvertejp
facial wipes
såna där ögonsminksborttagarpads
solskyddskräm
baddräkt
tjocktröja
solbrillor
regnponcho
fungerande mobil
kontanter (men inte för mycket)
polarbröd och valfritt pålägg i tub
en dunk att fylla med vatten


...och sist, men inte minst:

biljetten


1 kommentar(er):

Erik sa...

Vi prioriterar visst lite olika saker.
facial wipes = sminkborttagning = våtsavett.
tält
mobilbatteri
sovsäck
luftmadrass
nyinköpt kudde för en veckas användning från Jysk
ett par flak god öl

=)