tisdag, juni 16, 2009

För Rasmus...

Bestämde träff med två av brudarna som var i Hong Kong och två brudar från mitt golv i Harajuku för att fika häromdagen.


Tanken var att vi skulle leka Hong Kongnesiskt Hight Tea och hitta nåt fint ställe att äta kakor på. I just Ginza verkar sannolikheten nämligen ganska hög för att man hittar ett fint (läs: överdyrt) ställe att äta kakor på. 

Något fint ställe, i stil med Hong Kongs the Intercontinental blir det inte. I stället blir det Sweets Paradise, något så fantastiskt som en kedja som specialiserat sig på tårtbuffé!
Och inte bara tårtor har de, det finns olika sorters pasta och ris och curry och te och kaffe och juice och läsk och sallad och soppa och chokladfontän och glass  och alla möjliga sorters strössel OCKSÅ!

Alla andra börjar med att äta pasta. Jag börjar med tårtor. 
Pasta om det finns plats, tänker jag, inte tvärtom.


TÅRTA!

För 1480 yen (dvs 120 SEK med dagens valutakurs)
får du 90 minuter tårta!

3 kommentar(er):

Erik sa...

Hittat bildinpetargrejen, i guess?

Annars lär det väl finnas japanska postorder också. Hoppas jag. Annars sjunker mina tankar om landet.

N sa...

Sweets Paradise rules.

hejdetärrasmus sa...

du ser smal ut rim. more cake for you! eller 不景気にゃケーキだ som jag brukar säga.

och är det seriöst ett rågbröd jag skådar klockan 2 på tallriken? bara i japan stoppar man in kiwi och majonäs/grädde i ett rågbröd. om jag har fel vägrar jag acceptera det.

erik<< det finns japansk postorder. men de envisas med att komma hemsläpandes med eländet. man kan oftast inte gå till posten och anonymt hämta ut sin kanindildo eller tvshop-spikmatta. mkt störigt.