torsdag, september 13, 2007

The evil shoefairy sprinkled me with shoebuyingdust!



De här har jag av någon anledning köpt idag. Eller, jag vet precis vilken anledning. De är GULA och BRUNA. Fiiiina färger. Det var inte meningen. Egentligen är jag på jakt efter ett par boots. Cowboystövlar.

Inte förrän jag sitter på tåget på vägen hem tänker jag: "Eeey, vänta lite, vad hände där?!" De är jättefina, visst. Jag kunde inte motstå färgerna, men herregud vad svårmatchade. Gulaobruna skor kan jag inte ha till svart eller grått eller rött eller blått.. Jo, till rött går det nog förresten. Så jag tänker: Ska jag gå tillbaka till affären och försöka byta dem till ett par röda?

Fördelen med röda skor: Jag kan ha dem till svart och grått och rött och brunt och blått och grönt och gult.

Fördelen med de gulbruna skorna: De är bruna och GULA.

Hjälp mig?

8 kommentar(er):

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jag fortsätter lämna kommentarer som inte behandlar ämnet i ditt inlägg. Nu har jag lagt ner 2 timmar på att försöka få något grepp om klubblivet i tokyo, med blandat resultat. Inte helt lätt. Men imorgon verkar vara en fin kväll på Yellow (ingen aning om vad det är för ställe) tyska skivbolget Kompakt ska ha något event... Techno a la Berlin! Snälla ta med mig dit! / Mikael

KuriÅsa sa...

Man kan ha dem till grönt! Och fyra nyanser av brunt.

Anonym sa...

Visst funkar de med svart, och med jeans?

Anonym sa...

jeans! du kan ha dem till jeans. och svart, gul, vit, röd eller brun topp. eller ... bruna eller svarta byxor med samma toppar. eller skjortor. skjortor är snyggt. eller polotröjor. there is no end to the möjligheter baby. work it.

Rim sa...

Err... jag har inga jeans. Förresten kan man ha röda skor till jeans också! Ska nog gå tillbaka och kolla lite i samma affär. Har för mig att det fanns exakt likadana i olika färger (men det var bara de här som hade så fina knappar, de andra vari metall). Vet inte hur det funkar med byten och sånt i Japan. Jag har aldrig vågat byta nåt. I och för sig har jag bara ångrat ett enda plagg jag köpt i Tokyo... det hänger där i garderoben och flinar åt mig...

tanja sa...

Ja, alla nyanser av brunt och grönt. och enfärgat outfit, då kan du ha nån av dina hatter? Du kan ju ha bara nån gul stripe i mönstret, det räcker.

Eller som Oscar Wilde,ha en stor solros i kavajfickan:) DET kommer säkert att matcha dina skor!

fast rött ÄR ju så snyggt!

Anonym sa...

ah me! har jag sagt att du inte ska köpa röda skor då? röda skor har ju varit superinne ett bra tag. köp vad du vill. kanske jeans. men du skrev ju att du ville ha hjälp så sura inte.