onsdag, januari 27, 2010

Minsta restaurangen någonsin!

I enlighet med mitt nyårslöfte, som gick ut på någonting i stil med att hänga med nya människor och göra nya saker (eller kanske hänga med människor och göra saker över huvud taget!) i stället för att jobba, bjöd jag med en kompis till en kompis till Japans minsta italienska restaurang. Hittade den via ett youtubeklipp och eftersom vi båda råkar bo väldigt nära tänkte jag att det kunde vara värt att ta en sväng förbi.Filmade när ägaren sprang iväg med ett "Eh, jag kommer strax!" och lämnade oss ensamma kvar i lokalen. Lite synd, när jag tänker efter, för det hade varit roligt att ha med honom. Han drack vin medan han lagade mat, hade långa utläggningar om, bland annat, glass och fnittrade hela tiden. När vi hade suttit där i någon timme kom en stamgäst in och satte sig och det blev mycket prat om mat och kultur. När han gick drog han fram en 10.000-yenssedel och betalade för oss också. Det var bara att tacka och ta emot!

För övrigt låter jag inte sådär när jag pratar.
(Speciellt inte den där skumma dialekten jag verkar ha alldeles i början. Det är bara ovant att prata svenska för mig, sörrni!)

6 kommentar(er):

Summer sa...

Haha aawsome!

hejdetärrasmus sa...

joodens minnstaa

Nishiyama sa...

Och så en Engelsk flagga mitt i alltihop! Adress?

Ozzy sa...

Tur att du inte pratar så på riktigt för jag tänkte just att Rim har förändrats. Hon är numera mindre lik Phoebe i vänner och mera lik min terapeut. Gillade Phoebeversionen bättre :D

För övrigt: Genialisk restaurang!!! Men hur går den runt?

Rim sa...

En gång i tiden kan det tänkas att jag var väldigt lik Phoebe i vänner, men jag växte nog ifrån det lite...

Nishiyama-san, har inte adressen (för jag vet inte vad restaurangen heter), men åker man till Kyodo (Odakyu line och går ut mot höger (finns bara en utgång) så fattar man direkt, om man tittat på det här klippet först:

http://www.youtube.com/watch?v=6TXUXv53u_A&feature=player_embedded

Marie-Louise sa...

Love it love it.
Jag vill vara i Tokyo, inte i minus-15-Göteborg.