onsdag, augusti 13, 2008

Bedrövligt

Soporna är tömda. 
Sängen är bäddad. 
Spisen är rengjord. 
Till och med hårstråna i duschen och den där skvätten foundation, 
som jag inte brydde mig att torka bort från handfatet när jag hade bråttom i morse, är borta!
Någon har städat bort alla mina i-landsproblem!

Jag har självklart redan tillsatt ett team för att skissa fram nya, förbättrade problem.
"Det kostar 2o kr att tvätta en tvätt." och "Det finns ju inga linfrön i det här landet!" har de redan slängt ur sig, och det är ju en lovande början.

4 kommentar(er):

Erik sa...

Ang. tvätten så lär kläder vara fetbilliga i Kina. Liksom, inga mellanhänder. Åk bara till "made in China"-fabrikerna och handla plagg för nån krona stycket. Vem bryr sig om att tvätta då?

Vidare är det lite läskigt med folk som städar ens rum. Jag blir rent fientligt inställd till städpersonal, eftersom det är pga de som ens vistelse förvandlas från normalt liv (med fettfläckar på strömbrytarna) till någon renlighetsmanisk version av American Psycho.

Rim sa...

Du säger läskigt, jag säger hustomtar är fina! (Och hejja dig för ÄNNU större i-landsproblemande. Du vill inte joina mitt team?) Städarna kommer "bara" varannan, var tredje dag, så däremellan har man tid att skita ner lite och känna sig som hemma om man vill det.

Tove sa...

Lucky you!!! Jag bara drömmer om att komma hem till ett rent kök!

Erik sa...

Klart jag joinar teamet. =)

På måndag slår jag personbästa i i-landsproblem, btw. Min första sväng till AMS. Tänk i-landsproblemsstatusen på DET. Jag bor gratis, äter gratis och får pengar från ALFA och är arbetslös. Herregud.