måndag, oktober 01, 2007

Om ni bara visste...

Det finns så mycket jag vill skriva om! Så mycket som filtreras bort för att det är lite för nära min egen person för att ligga ute på nätet. Det ni läser är bara ytan, grädden på tårtan, och samtidigt så finns det så mycket annat, helt sjukt intressanta saker ur läsarsynpunkt, som jag inte ids blogga om.

Synd...

4 kommentar(er):

Linda sa...

Har precis hunnit läsa ikapp efter ett par dagars bortavaro och säger så där lite i efterskott: grattis till jobbet! Måste kännas fantastiskt skönt, för då kan du väl stanna utan att behöva åka ut och in och förnya visum? Härligt! :D
9 månader inte i Tokyo, men å andra sidan, hur många månader som helst i Tokyo efter det! Grattis igen!

Rim sa...

Tack. Ja, det är precis vad det betyder!!! Hurrahurra!!! Ska bli vansinnigt skönt att kunna bo här "på riktigt" och kunna bestämma över sig själv. Och visum! Då kan jag ju till och med hyra filmer på Tsutaya!

tanja sa...

Håller med ang grädden på tårtan.
De som skriver själva vet om det,att det finns så mycket mer.
Ibland önskar man att det fanns en extra "privat" blogg där man kan skriva precis allt man känner och upplever. Men då tappar man de spontana besök som du annars får här.

Och även på det fiktiva"privata" bloggen kommer du till en punt då du vill berätta nån till "nästan" alla. Det finns alltid grader av privat...

t-in-t
p.s kan du inte hyra på Tsutaya? Med deras svenska loggan på medlemskortet;))...

q sa...

aa.. vill också bo o jobba i japan. :P /q