lördag, maj 24, 2008

Jag misslyckas...

...men jag lär mig.


I onsdags startade sommarkampanjen för damavdelningen på H&M. Säsongsstart innebär att en massa förändringar ska vara klara och att avdelningarna ska se så bra ut som möjligt. Allt ska hänga på plats, vara rent och nästan glimra.

Butiksschefen har låtit mig, och den andra japanskan som har ungdomsavdelningen, härja fritt och utan kommentarer. I båda fallen har det resulterat i att vi inte blev klara i tid. I mitt fall började jag inse mitt misstag igår eftermiddag. Jag såg att det inte fanns någon chans i världen att Modern Classic avdelningen, som skulle byta två färgkombinationer (dvs plocka ner, flytta och matcha om halva avdelningen) skulle stå klar kl 10 i morse.

Åh, vad jag skäms! Mitt fel att alla på avdelningen får jobba extra hårt eftersom jag inte tog in extra folk igår. Jag klarar inte av att gå hem när jag ser hur mycket kvällsskiftet måste jobba för att komma ikapp... Lite tänker jag skylla på den som gav de två starkaste fulltidarna semester under säsongsstart och på Visual Merchandisern som gav mig helt fel instruktioner i början, men det borde inte ha gått så mycket utför som det gjorde.

Det här misstaget, att planera in för lite timmar när det händer stora grejer, gör jag nog aldrig om igen, och trots att jag bommat är jag mest väldigt tacksam för att jag får lov ha Norges största avdelning som träningsplats (gud, undrar hur mycket pengar de förlorar på att träna oss egentligen?!) Hellre göra bort sig här än i Japan då våra butiker kommer omsätta mycket mer och misstag där kommer vara väldigt mycket dyrare.

Anyways. Skönt att den här veckan är slut. Nu ska jag dricka öl och ta det luuuugnt.

1 kommentar(er):

Anonym sa...

du är bäst gumman. man får göra fel. sa de inte det första dagen? love you.