onsdag, april 11, 2007

Waseda house



Gästbloggare: Jenny Catta Eric


Kära vänner!

Nu har vi bott på Waseda house i 4 dagar i Takadanobaba. Jetlagen har äntligen lagt sig och vi börjar hitta till mat ställen där maten inte är friterad.

Efter 8 timmar väntan på Landvetter, 16 timmars flygresa och en massa mat i platsförpackningar landade vi på Narita airport. Detta trots att vi missade första flyget kl 06:45 p.ga en dåligt blonderad man i 40 års kris. Men efter
fikacheckar och ombokning till business class var vi ändå rätt nöjda.

Planet landade vid 15:30 men med all säkerhet, imigrationsköer, springande på flygplatsen, en tågresa och förvirring i Shibuya hittade vi Rim vid sju tiden. Väl framme i lägenheten var vi alldeles för trötta för att förvånas över avsaknaden av sängar, kuddar, spis och värme. Istället åt vi indisk take-out, rullade ut futonerna och somnade på våra kuddar fyllda med plastpellets.

Väntande i Shibuya

Idag onsdagen den 11 april har vi haft en vilodag med endast ett kort inslag av shopping i två stycken Paul Smith butiker. Resten av dagen har vi spenderat i Rims soffa och ätit hemlagad mat.


Redan den första dagen hamnade vi på en musikfestival vid en av Tokyos nöjesöar tillsammans med Rim och Edward.
Där bjöds det på all sorts musik samtidigt, hela tiden, väldigt mycket. Reggiescenen med dess cannabis öl, Wind scenen med gitarrskolan 3 och J-popscenen där den stora klungan skrek efter ett japanskt The Concretes. Det bästa var dock spelningen med Handsomeboy Technique.


Clean for smile, dance for Earth!


Handsomeboy Technique i vit hatt

I Yoyogiparken spenderade vi söndagen där vi tittade på körsbärsträden, utklädda människor och japanskt tempelbröllop. Resten av tiden har gått åt till en rad olika shoppingrundor i de olika destrikten.





1 kommentar(er):

Rim sa...

Hurra! Vad många fina bilder ni har fått med!!!

Kan tilläggas att Handsomeboy Techinque inte bara hade vit hatt på sig, utan även en tröja som det stod "Södermalm" på. Hihihi.