onsdag, februari 06, 2008

Netdoktorn vs mammorna

Vaknar återingen vid 6-tiden en hel timme innan klockan ringer och äter frukost. Jag har nya, färgglada, frukostskålar och tallrikar som jag köpte på MIQUEs rea igår. Det behövdes lite färg i de i övrigt helt vita köksattiraljerna. 


Planen är att jag ska äta frukost och sen ta mig till gymmet nu på morgonen, eftersom jag börjar så sent idag, så att jag har resten av förmiddagen fri till att hitta på andra saker. Men det killar fortfarande i halsen... eller egentligen i bröstet, och jag undrar om det är möjligt att dra på sig en lunginflammation av att gå från varmt till kallt.

Netdoktorn säger att man får lunginflammation genom att man blir smittad av någon annan eller genom att sjukdomen sprider sig via blodet från en annan del av kroppen till lungorna. Eller genom farliga kemikalier i en brand eller inandning av maginnehåll. Det låter alltså inte som om det är troligt att jag har lunginflammation, men mammorna då? De som alltid uppmanade oss att ha tjockt med kläder på oss när det var kallt, och som alltid ville att vi skulle byta om när vi blev dyblöta i regnet "så att vi inte drar på oss en lunginflammation..." 

Jag bestämmer att jag drar till gymmet i alla fall, så behöver jag inte köra så mycket konditionsträning, bara lite styrketräning så att jag får behålla benmusklerna jag skaffade mig härom veckan... 

0 kommentar(er):