lördag, maj 05, 2007

Lisebergskaninerna har inte en chans.

Alltså jag är ledsen, men den här kaninen... var helt sjukt söt. Eller kawaii som det heter. Jag förstår inte riktigt hur det funkar med händerna, den som är inuti tittar ut genom öronen, men lyckas ändå vifta på de korta armarna samtidigt... mycket mystiskt.

Jag kan tillägga att det var grymt varmt väder. Typ: "Ta på dig hatt så du inte får solsting"-väder. Tvivlar på att den fick en halvtimmes rast varje halvtimme. Och när jag först såg den var det japaner som slog den på huvudet. De menar inget illa, bara klappar lite hårdhänt, och jag tittar upp mot Pojkvännen och säger till honom: "Man får inte slå kaninen!!!" eftersom jag inte kan säga det till japanerna.





Och den här jäveln såg jag i Shibuya för längesen. Den var sjukt rolig eftersom den vinkade till folk, men inte kunde böja armarna.

2 kommentar(er):

Anonym sa...

Feta bilder Rim-san! När ska vi hänga? Vi bör ju träffas, eller? Vet inte hur jag ska komma i kontakt med dig förutom via denna sida.
Du kanske vill hänga järnet med pojkvännen när han är här, men om du får en sekund över så kan vi väl hooka upp. Om du vill.

090-4426-3379 är mitt nr.

Ha det fint!

Martin Blomberg

Rim sa...

Tja Martin! Jag mailade ju till dig förra veckan! Men du kanske inte fick det? Klart vi ska hänga! Mig hittar du på yellowtokyo(at)docomo.ne.jp.