torsdag, maj 10, 2007

Kom alla mina små bundsförvanter!

Så blev allt packat ändå. Pojkvännen, som hade lytt mitt råd att packa lätt, kom hit med kanske 8 kilos packning, om ens det. Han åker härifrån 4 par skor och 12 kilo tyngre. Hejja! Det krävdes att båda av oss satt på hans resväska för att få igen den.

Det har känts ok att han ska resa hem, jag kommer ju hem om fyra vecor, knappt nån tid alls, men igår kväll kändes det tungt. Bokstavligt talat, det kändes som om någon hade lagt en tvåkilost tyngd på mitt bröst och det blev tungt att andas. Sådär som det blir när man sänker ner bröstkorgen i vatten och måste ta i lite extra för att lungorna ska orka spännas ut.

Det har varit skönt att ha en bundsförvant här, någon att snacka skit med när jag är irriterad och hångla på när ingen ser. (Vi är ju i Japan för fan!)

Men det var mest igår som det var jobbigt. Nu är det mer eller mindre ok. Förnuftet har vaknat till liv igen och påminner mig om att jag ska åka hem snart nog och få träffa ALLA mina bundsförvanter.

Ska bli skönt att komma hem där man kan använda ord som BUNDSFÖRVANT (härligt ord) och bli förstådd. Jag ser speciellt fram emot att komma hem, nu när jag vet att jag kommer återvända till Tokyo igen.

5 kommentar(er):

Linda sa...

Hur gör du förresten med visum? :)

Rim sa...

Jag åker hem till Sverige över sommaren ju. Men du har en poäng. Jag borde sätta mig ner och snacka visum med Papa-san. Jag har verkligen ingen lust att vara tvungen att åka bort en gång till...

KuriÅsa sa...

Kolla Rimchan, du har en kompis! http://tokyotidbits.blogspot.com/

Linda sa...

Rim, ahaa. Du kör på det sättet. Jag funderade på det, men blev så himla avrådd av Japanska Ambassaden i Sthlm (och såklart de avråder en ;) att jag inte vågade ;) Har du gjort det tidigare? Du har inte blivit stoppad vid "gränsen" (som de på ambassaden bestämt hävdade att man blir om man kommer tillbaka för snabbt :P)

Ozzy, det är ju jag! :D

Rim sa...

Haha, ja, jag hade inget val. Det var tydligen så kort varsel (två månader) att visum inte hann fixas, trots att Papa-san anlitade någon slags agentur.

Jo, jag har också hört att de ska vara jobbiga, men det gick bra när jag åkte till Seoul. Vi får se hur det blir nästa gång.... och nästa. Fy vad jobbigt...